internetdiensten

Onze internetdiensten bestaan uit: advisering, website bouw, mobiele websites, responsive webdesign, BRIKS CMS, WordPress websites, SEO, webhosting en domeinregistraties.
 

Internetprojects is continu bezig om de ontwikkelingen op gebied van internet en websites te implementeren in ons werk.


Daarmee heeft u met Internetprojects alle benodigde diensten om van uw website een succes te maken onder 1 dak!

 


Mobiele Websites

Mobiele Websites

Een mobiele website is in wezen hetzelfde als een ‘gewone’ website. Het grote verschil is dat de mobiele variant is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm. Voor sommige websites kan dit erg handig zijn!

Lees meer

Social Media

Social Media

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen die het mogelijk maken om informatie met elkaar te delen. Social media staat voor ‘Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt’.

Lees meer

SEO

SEO

SEO (Search Engine Optimization) kort gezegd goed vindbaar zijn op google is misschien wel het belangrijkste item bij het bouwen van een website! Ruim 80% van de websites worden gevonden door gebruik te maken van zoekmachines zoals Google. Het Briks CMS bevat een uitgebreide SEO toolbox welke de vindbaarheid van een website sterkt verbetert, zelf tot aan de eerste pagina van Google.

Lees meer

Webdesign - Development

Webdesign - Development

Een goede website heeft een professionele uitstraling en is "simpel" van opzet. Het design en de navigatie moet duidelijk zijn aansluiten bij uw doelgroep. Ook zijn de gebruikte technieken vandaag de dag erg belangrijk, niet allee voor de presentatiemogelijkheden maar ook voor de vinbaarheid van uw website.

Lees meer

BRIKS website CMS

BRIKS website CMS

Het belangrijkste onderdeel van een website is zijn inhoud, het is bewezen dat bezoekers vaker terug keren naar websites met regematig wijzigende inhoud. Google denk daar net zo over en zal ook vaker langskomen als de content regelmatig verandert.

Lees meer

BRIKS webshop - webwinkel

BRIKS webshop - webwinkel

Online winkelen is vandaag de dag helemaal ingeburgerd, veel bedrijven bieden dan ook hun producten naast de bestaande winkel online aan. Ook zijn er veel nieuwe bedrijven die alleen nog maar online hun artikelen verkopen. Wilt u ook via internet uw producten verkopen dan is de BRIKS webwinkel de maatwerk oplossing bij uitstek.

Lees meer

Websites WordPress

Websites WordPress

WordPress is een "gratis" Open Source website CMS wat bij uitstek geschikt is voor kleine en eenvoudige websites.

Lees meer

Webhosting

Webhosting

Internetprojects levert betrouwbare e-mail en webhosting-services. Inmiddels hebben wel al weer 3 webservers in gebruik. Deze servers staan bij Global Switch in het Amsterdam Science Park, één van de snelste en meest moderne datacentra van Europa.

Lees meer

Domeinregistraties

Domeinregistraties

Iedere  domeinnaam is uniek en het hebben van de juiste domeinnaam kan nl van grote invloed zijn op uw vindbaarheid. Het is dus van belang dat u de domeinnaam heeft welke goed bij uw bedrijf en uw activiteiten past. Naast de domeinregistratie kan Internetprojects ook advies geven bij het uitkiezen van "de juiste" domeinnaam.  

Lees meer

Fotografie en beeldmateriaal

Fotografie en beeldmateriaal

De uitstraling van een website wordt steeds meer gevormd met foto's en beeldmateriaal. Beeld spreekt namelijk sneller dan tekst.  

Lees meer


Internetprojects.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten