Over Internet Projects

Internet Projects is een klein internetbureau, gevestigd en werkzaam in Ruurlo.


Wie we zijn

Ontstaan uit interesse en gegroeid uit gedrevenheid hebben wij inmiddels al meer dan 15 jaar online ervaring. Wij hebben de groei van het internet doorgemaakt en zijn meegegroeid samen met onze klanten. Vandaag de dag zijn we gevestigd aan de Barchemseweg in Ruurlo, het hart van de Achterhoek. Sinds de oprichting in 2000 maken we met succes websites en vanaf 2002 bieden we webhosting aan op onze eigen webservers.

SPECIALISTEN IN WEBDESIGN.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van responsive websites en dat is tegenwoordig van essentieel belang. Ruim 60% van de bezoekers komt alleen nog binnen op mobiele apparaten en daarom is het erg belangrijk om een op alle apparaten goed te bekijken website te hebben. Met ruim 15 jaar ervaring in webdesign weten wij wat er gevraagd wordt!

EXPERTS IN OPTIMALISATIE.

Met alleen een website bent u er nog niet en daarom bieden wij verschillende diensten aan die uw online aanwezigheid versterken. Uiteraard optimaliseren wij uw nieuwe website voor zoekmachines (SEO), maar kunt u bij ons ook terecht voor website onderhoud, webhosting, fotografie en voor het web geoptimaliseerde teksten. Daarnaast zijn we zeer goed thuis in social media en kunnen wij u ook daarin volledig ontzorgen.